2011. febr. 22.

Nőnapi és egyéb ajánlataink

Újabb ajánlatokat sikerült összeírni... de hát mit tehetnék,ha mindig van mit ünnepelni!?

Ha érdekesnek,hívogatónak találjátok csomagajánlatainkat akkor szeretettel várjuk érdeklődéseiteket,foglalási szándékotokat a lavillafiore@gmail.com email címen.

Köszönettel: Antal Zsuzsanna +36 30/644 4747

Egy hét ami a nőkről szól, persze nemcsak nőknek.

2011.március 4-5-6. a lesencetomaji Villa Fiore panzióban.

- Szállás 3 nap 2 éjszakára 2fő részére

- Bőséges büféreggeli

- 1 alkalommal 3 fogásos gyertyafényes vacsora 2 fő részére

- 1-1 pohár pezsgő a vacsora előtt

- Férfiaknak frissítő hát-nyak és váll masszázs ( 30perc)

- Hölgyeknek beauty arc és dekoltázs masszázs ( 30 perc )

- Szolgáltatásaink teljes körű használata

- Fürdőköpeny használat

A csomag ára : 24.500,- HUF/fő/2éj

VAGY:

2011.március 7-8-9. a lesencetomaji Villa Fiore panzióban.

- Szállás 3 nap 2 éjszakára 2fő részére

- Bőséges büféreggeli

- 1 alkalommal 3 fogásos gyertyafényes vacsora 2 fő részére

- 1-1 pohár pezsgő a vacsora előtt

- Szolgáltatásaink teljes körű használata

- Fürdőköpeny használat

- Belépőjegy az alábbi koncertre


Március 8. (kedd) 19.00
CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT
Fellépnek: Keresztes Ildikó, Tóth Vera, Majsai Gábor, Csejtei Flóra
Vendég: Menyhárt Péter brácsaművész

A csomag ára: 23.500,- HUF/fő/2éj

Program ajánló: Vasárnap hazafelé piacolás a Káptalantóti kézműves vásárban.



Vagy egy új szemrevaló program a túrázós kedvű vendégeknek!!

Köszöntsük együtt a tavaszt az egészséges túrázás jegyében…..

Csobánci kőgyűjtő hétvége 2011.április 8-9-10.!

Ha ezt a hétvégét velünk töltöd akkor egy fantasztikus túra lehetőségével élhetsz!

Indulás: szombaton a Villa Fiore-ból reggeli után 10h-kor

Túra fel a várhoz egy kísérő vezetésével,aki érdekes történeteket mesél közben a vidékről. A túrázáshoz szükséges felszerelést mindenki maga biztosítja.

Ebéd: 13h-14h között szalonnasütés,saslik friss ropogós kenyérrel, bodzaszörppel és finom helyi borokkal piknik hangulatban.

Túrázás és kőgyüjtés 18h-ig majd visszatérés a szállásra.

Napszállta után a hangulatot a Villában gyertyafénnyel, jóféle borral,pálinkával és 3 fogásos vacsorával alapozzuk meg.

A csomag ára: 49.990,- HUF/2fő/2éj + a fent említett túra,piknik,vacsora és ital.

2011. febr. 19.

A gasztronómia legalja


Nem tudom,hogy igazából szabad-e ilyet írnom,pláne úgy,hogy egyáltalán nem vág a téma a Villa életébe...viszont az enyémbe annál inkább! Múlt héten a hévizi kórházban volt szerencsém vendégeskedni,mert a már sokak számára köztudott kis beteg gerincemet ápoltattam. A kezelések nyilván hatásosak, hál'istennek még az orvosok és a nővérek is nagyon kedvesen, rugalmasan álltak a dologhoz - ami már önmagában egy jó hír lehet - de a kórház állapota, a fürdők tisztasága és úgy általában a hatalmas épület együttes higiéniája az kritikán aluli.
Azt gondoltam először amikor befizettem a napi díjat,hogy persze...legyen benne az étkezés is,hogy ne kelljen mindig a kezelések előtt,között és után felöltözni,nyakamba venni a városkát,hogy éttermet keressek ahol ehetek valami finomat. Na itt elrontottam mindent...
1.nap amikor már éhesen érkeztem meg a csöves,előző századból jól ismert bár kissé már elhasználódott "étterembe" ( ez önmagában már mischelin csillaggal díjazott megnevezés arra a lekoszlott,koszos,büdös teremre amit étteremnek véletlenül sem szabadna hívni )akkor még lelkesen vártam a rám váró 2 fogást. Karfiolleves és töltött paprika a menü...gondoltam még bizakodva,hogy jó,tök jó lesz. Kicsit zavarodottan keringtem a nagy térben mert elképzelésem sem volt a házirendről viszont egyértelműen a tudtomra hozták a hatalmas feliratok mindenhol,hogy 1.csoport 12h-tól 12:30h-ig 2.csoport 12:30h-tól 13h-ig azaz 30 perc áll rendelkezésre,hogy 60-80-100 ember megebédeljen csoportonként. Ezért sietnem kellet,hogy helyet találjak. Minden asztalnál 4-en ültek.Mindenkinek vannak már barátai???-kérdeztem magamtól.Aztán pár másodperc múlva kiderül,hogy ÁÁáá dehogyis.Egy nagyon nem szimpatikus,szintén előző századból itt ragadt hölgy kínál hellyel egy már 3 fős asztalnál és közli 23-as asztal 2-es szék Üdvözlöm! Jegyezze meg helyének a számát!
Azt a mindenit,a sírás kerülgetett.Megérkezett a már langyosra hűlt - hiszen időt vesztettem a hely kereséssel - karfiolt nem látott pirosas színű zsíros állagú vegetás víz egy koszos kanál társaságában. Erőt vettem magamon és pár kanállal magamba nyomtam,hogy még jobban tudatosuljon,hogy mi is ez vajon de nem találtam benne sem ízeket,sem tartalmat. A sírás tovább fojtogatott mikor a nénik az asztalnál elkezdtek érdeklődni,hogy mit keres egy ilyen fiatal lány itt a kórházban? Beszélgettünk,de ettől csak még elkeseredettebb lettem,körül néztem a teremben és mindenki szó nélkül kanalazta az ételnek nem mondható folyadékot és egyre jobban azt éreztem,hogy Úristen! Mit kellene csinálni,hogy ez jobb legyen?Miért kell szegényeknek szó nélkül mindenbe beleegyezve megenni a moslékot??
Szörnyű,hogy általános a probléma,nyilván nem mondok ezzel semmi újat,sőt tudom,hogy sem pénz( amúgy nem keveset fizetünk a szolgáltatásért.Jelzem többe került egy éjszaka mint nálunk a Villa Fiore-ban),sem ember nincs ezekre a feladatokra meg amúgy is tele van a kórház így is akkor meg minek? Milyen jó lenne ha felnőnénk egyszer a feladathoz és igényesen tudnánk valamit jól működtetni.A gyógyvíz adott, az épület adott akkor meg biztosan a "fejétől bűzlik a hal".
Szóval...töltött paprika feketére rohadt krumplival amiből szintén 2 kanállal bírtam enni mert sem állagára,sem ízére nem hasonlított semmire. Aztán néztem egy pár percig az asztalomnál ülő hölgyek arcát és tisztelettel felálltam, további szép napot kívántam és elsomfordáltam jó messzire innen.Persze vissza sem néztem! :-( Többet biztosan nem próbálkozom!

Még aznap este a kezelések után felöltöztem ,nyakamba vettem a városkát,hogy éttermet keressek ahol ehetek valami finomat.....

2011. febr. 11.

Egy újabb ajánlat....

Azonnal nézzétek meg,ha tehetitek Krisztina blogján a "Különleges rusztikus esküvő" bejegyzést www.hungarianprovence.blogspot.com-on mert fantasztikusan szép pillanatok vannak megörökítve. Többek közt erről is jutott eszembe - miután kiveséztük az esküvőszervezést - ,hogy ha úgy alakul,hogy nem nálunk tartjátok az esküvőtöket( nyilván erre elég nagy az esély hiszen rengeteg gyönyörű hely és jó ajánlat van ma Magyarországon...és ráadásul lassan elfogynak a szombatjaink)vagy már rég volt ama nagy nap akkor egy különleges ajánlattal kedveskednék Nektek. Na jó , nem az én ötletem volt isten igazából hanem a kedves,lelkes már régebben házasulandó olvasóké.
Legyen ez egyben nászutas és házassági évfordulós ajánlat:

Mézes napok a Villa Fiore-ban

- Szállás 5 nap 4 éjszakára a Villa Fiore valamelyik hangulatos szobájában

- Üdvözlő pezsgő koktél

- Bőséges büféreggeli

- Gyertyafényes 3 fogásos vacsora 1 alkalommal a pár részére

- Jacuzzi használata, ahova gyertyafényt biztosítunk és 1 üveg pezsgőt szervírozunk friss eperrel

- 2x30perces aromaterápiás masszázs az ifjú pár részére

- 1 alkalommal délutáni sajtbüfé borkóstolással a helyszínen 2 fő részére

A nászutas csomag ára: 46.750,- HUF / fő


Ha nem nászutas hanem házassági évfordulós röpke ünneplésre gondoltok akkor az ár annyiban változik,hogy?

Ünneplős napok a Villa Fiore-ban

- Szállás 3 nap 2 éjszakára a Villa Fiore valamelyik hangulatos szobájában

- Üdvözlő pezsgő koktél

- Bőséges büféreggeli

- Gyertyafényes 3 fogásos vacsora 1 alkalommal a pár részére

- Jacuzzi használata, ahova gyertyafényt biztosítunk és 1 üveg pezsgőt szervírozunk friss eperrel

- 2x30perces aromaterápiás masszázs a pár részére

- 1 alkalommal délutáni sajtbüfé borkóstolással a helyszínen 2 fő részére

Az ünneplős csomag ára: 32.750,- HUF / fő


Gondoljátok végig és ha van kedvetek velünk tölteni a boldog pillanataitokat....na jó nem Velünk csak Nálunk! :-) akkor várunk nagyon nagy szeretettel akár a romantikus teázós,tortázós, lábmosós jelenetre is mint Krisztina blogján!

Szép estét Mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsuzsi,Győző, a beszakadt körmű kis sérült Alma és a hősszerelmes Dió.

2011. febr. 9.

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés



Áááááááá,hát elérkezett az idő, hogy ezzel a témakörrel is komolyabban foglalkozzunk Mi itt a Villa Fiore-ban. Nagyon úgy tűnik,hogy egyre több kedves,szimpatikus fiatal pár találja tökéletes helyszínnek a Villát az Ő nagy napjukra. Megfogtak rendesen mert tavaly erről még szó sem volt, de hogy őszinte legyek annyira de annyira örülök....Én sem vágynék romantikusabb,bujább helyszínre ( csak én már lekéstem róla :-) )
Szóval most ezzel foglalatoskodunk többek közt,hogy az utolsó asztalráncig mindent tökéletesen megszervezzünk és felejthetetlenné tegyük ezeket a meghitt és csodálatos pillanatokat! Ami persze ettől még nem a miénk,csak hálásak vagyunk,hogy részt vehetünk bennük.
Aki - velem együtt - már túl van rajta az tudja,hogy micsoda precíz és hosszadalmas szervezést igényel az esküvő lebonyolítása. A ruhaválasztás,a sminkes,a fodrász,a helyszín,az anyakönyvvezető,a zenei anyagok,a terítés, a díszítés, a menükártyák, az ültetőkártyák,ja a meghívók, az ételek, az italok, a szállás és az utaztatás leszervezése....stb. nyilván a határ a csillagos ég...kinek mi az elképzelése és az igénye!?
Nagy lelkesedéssel és még nagyobb szeretettel állunk a házasodni vágyók rendelkezésére, hogy minden tökéletes legyen és megkíméljük őket a kimerítő,fárasztó előmunkálatoktól. Azaz minden jellegű szervezésben szívesen segítsünk ha érdekel Titeket!

Miután a Villában nincsenek hatalmas termek ezért a hideg hónapokban csak kis létszámú családias esküvőket tudunk vállalni melynek polgári szertartásra vonatkozó részlete itt is a helyszínen - a télikertben - többek közt kivitelezhető.


A nyári hónapokban viszont nincs megállás,a hamarosan elkészülő fürdőtó partján a szabad ég alatt (rossz idő esetén sátor alatt ) a természet lágy ölén, a fáklyákkal , gyertyákkal és lámpásokkal övezett zöld terület áll rendelkezésünkre. Állófogadás vagy ültetéses ünnepi vacsora vagy grillezéssel egybekötött laza étkezések a szertartás után?......bármi szóba jöhet.

2011. febr. 7.

Nők lapja Café - megjelenés

Ma reggel megjelent egy cikk a www.nlcafe.hu oldalon a Villáról és Rólunk. Bár nőknek szóló oldal lévén inkább az én életutam volt a fő vezérszál. B-terv címen készült az interjú,hogy mi lett az egykori fényképészből??? Miért választottam ezt az utat??? Mert így alakult.....

Fogadjátok és olvassátok nagy szeretettel!

Üdvözlettel: Zsuzsi

http://www.nlcafe.hu/karrier/20110207/vizimalomban_latta_meg_a_jovot__a_fenykepesz_/

2011. febr. 5.

Így készül a hátsó front



Sokatoknak említettük már,hogy a telkünk háta mögött a kukoricásból megvettünk egy részt melynek célja az,hogy bővítsük a Villa szolgáltatásait. Egy fürdőtavat tervezünk oda mely abszolút vegyszermentes lesz és a tó hatással teljesen illeszkedni fog a természethez.
Ennek alapvető hozadéka,hogy kell egy bárpult mely a tó mellett pihenő vendégeket ellátja hűsítő limonádékkal,fagylalttal,finom krémes cappuccino-val és egyéb nyalánkságokkal.

Erről láthattok most egy két fotót,hogy milyen lesz a hátsó front ....ezek voltak az első lépések!


És milyen szép lesz majd ha elkészül????!!!!

Nagyon szép hetet kívánunk Mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző

Biblia

Köszönet a Gedeon társaság hű aktivistáinak most már nálunk is van minden szobában Biblia.
Az talán köztudott, hogy egy bizonyos szint felett a szállodaiparban akár kötelező is lehet a Bibliák biztosítása de - bár tudtuk - nem jutottunk még el sosem arra a pontra,hogy utánajárjunk.

Erről egy jó kis szólás jutott eszembe: " Ha hegy nem megy Mohamedhez akkor Mohamed megy a hegyhez." Nálunk ez történt....

Köszönjük szépen!

Az alábbi linken olvashattok a társaságról és figyelemmel kísérhetitek a munkáikat.

http://www.baptistafehervar.hu/index.php?menu=195&almenu=250

2011. febr. 1.

Nem olyan rég és nem olyan sokára

Nem tudom,hogy Ti hogy vagytok fele de látvány,hangulat,fa tüzelés előnyei ide vagy oda de én úgy fázom mint a kutya. Nem,nem bent a házban....hanem kint.Vagyis inkább kimenni sincs kedvem...Elegem van a hidegből,a komorságból, a szürkeségből, a sok ruhából, a fagyos reggelekből és a jeges éjszakákból,rövid nappalokból és hosszú téli hónapokból. Igen,tudom,hogy első napja van az utolsó téli hónapnak de még nem tudok örülni hiszen a kiszámíthatatlan időjárás tavaly is gúnyt űzött belőlünk és hagyta, hogy júniusban fűteni kelljen.Szomorú,nagyon nagyon szomorú!

Bánatomat elűzve képeket nézegetek,blogokat olvasgatok,vidám zenéket hallgatok,jó sokat eszem :-), finom borokat fogyasztok és ábrándozok a múlt, a jelen és a közeljövő kép kockáin.
( persze mindezt akkor amikor nem dolgozom...vagy néha közben is.... hihihihi)

Ilyen volt nem olyan rég......



És ilyen lesz nemsokára....



És ma például ezek a dalok nagyon feldobnak:



http://www.youtube.com/watch?v=B-o-0eiIQe4

http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM


http://www.youtube.com/watch?v=V651TenDQBQ

Lehet,hogy öregszem???? Ezek nem a legfrissebb nóták!!!!???? Ajaj....:-)))