2011. márc. 23.

Ajánlat a Wamposoknak és természetesen másoknak is...

Először is köszönjük szépen , hogy ilyen sokan ott voltatok a Wamp-on. Nagyon sajnáljuk, hogy mi nem tudtunk részt venni ebben a vasárnapi szuper programban de reméljük legközelebb már nem lesz akadálya!

Íme egy újabb ajánlat főleg azoknak a kedves embereknek akik regisztrálták magukat az SVSZ standján ( Stílusos Vidéki Szállodák szövetsége ) a fent említett kiállításon.

Tavaszi felfrissülés a Villa Fiore-ban:
  • 2 éjszaka szállás 2 fő részére a Villa valamelyik hangulatos szobájában
  • 30 perces Beauty masszázs a hölgyeknek 1 alkalommal
  • 30 perces izomlazító nyak- és hátmasszázs a férfiaknak 1 alkalommal
  • "La Petit Paradi" vásár megtekintése mely csak és kizárólag a mi vendégeinknek adatik meg a Villától nem messze található helyszínen
  • 1 palack isteni fehérbor sajt kóstolóval akár a szobában elfogyasztva
  • szolgáltatásaink teljes körű használatát
  • fürdőköpeny használata

A csomag ára: 24.900,- HUF / fő / 2éj

És egy ráadás!!!! Ezzel a dallal kívánunk mindenkinek nagyon kellemes tavaszköszöntő napokat!

http://www.youtube.com/watch?v=KZgOpfJ-amA


Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző

2011. márc. 19.

Mi történt a kis konyhámban????

Kedves olvasóink, érdeklődőink,vendégeink!

Sajnálattal kell megírnom e sorokat de részünkről elmarad a holnapi Wamp vásár mert ma történt egy kis baleset a Villában. A nagy szélnek és a kémény meghibásodásának köszönhetően füst és hamu vissza szivárgás keletkezett az épületben úgyhogy nagytakarítás lesz a kiállítás helyett!

A tűzoltók rendben megoldottak mindent úgyhogy ezen kívül nincsen semmi baj. Alább láthattok egy pár fotót a mai nap történéséről.

Sajnálom nagyon,hogy nem lehetünk ott és nem találkozhatunk...pedig fantasztikus házi cantuccinit sütöttem és gyömbéres almalekvárt vittem volna Nektek. Menjetek ki mindenképpen ha tehetitek mert cserébe viszont a Rosinante fogadó és a Nomád hotel még nagyobb szeretettel vár Benneteket!2011. márc. 18.

WAMP Design kiállítás és vásár

Igen,mi is ott leszünk a március 20-ai Wamp-on. Aki szeretne velünk találkozni, az a Stílusos Vidéki Szállodák standján keressen - ahol velünk együtt a Nomád Hotel valamint a Rosinante Fogadó képviselteti magát - .
Valószínű,hogy nem leszünk ott a nyitásra de ígérem sietve rójjuk majd le ezt a 170km-t Lesencetomajtól Budapestig.

Viszünk mindenféle finomságot a Nomád feledhetetlen hagymalekvárja és a Rosinante ízletes chutney-ai mellé.

Várunk mindenkit nagy szeretettel és játékokkal is!

2011. márc. 2.

Olaszországban jártam

A minap kint voltunk Olaszország északi részén egy kisebb bevásárló körúton. Leginkább élelmiszerre kell itt gondolnotok,mert szeretjük az olasz ízeket,főzzük is ezeket és a nyersanyagot ha lehet egyenesen onnan hozzuk be. ( vagy - csak mint jó tanács - a Budapesten lévő Comexim Kft. a beszállítónk akinek ha jól vagyok informálva hamarosan webáruháza is lesz és nem csak cégeket fog ellátni hanem háziasszonyokat is )

Na mindegy, a lényeg,hogy ezt találtam...ez az egyik új szerzeményem ami szerelem volt első látásra,nyilván nem volt rá akkora szükség de megláttam és nem bírtam otthagyni.
Húsvéti kis tojások lapultak benne de azokat már eltávolítottam....Bármit beletehetek és az alja pluszban mint hőálló tálka szintén sokoldalú lehet.

Alma kutyust is nagyon izgatta a dolog,így a fényképezés alatt odadugta az orrát.:-)Persze tudom,készíthettem volna másik fotót de így olyan élethű...ja,és méretarányos. :-)


Hogy tetszik Nektek??