2011. máj. 24.

Fürdőtó kép végre egy profi fotóstól..

Sziasztok!

Szeretném megmutatni Nektek a végterméket, de nem csak úúúgy,hogy én már megint lefotózom.... hanem egy profi fotós fiatalember - Gergác Tibor ( www.tigerphoto.hu ) - nálunk járt és lencsevégre ( vagy lesencevégre :-)) kapta a tavunkat. Azt hiszem, hogy ez már nagyon szépen visszaadja a hangulatát az új hátsó placcnak.

A Győző ma ki is próbálta és közölte, hogy eszméletlenül jó volt!

Várom szeretettel a véleményeket....és a vendégeket!

Üdvözlettel: Villa Fiore - Zsuzsi ( csak a beazonosítás végett :-) hahahahah

A hátsó földkupac is elkerül majd és fákat ültetünk a tó mögé...vagy jól ki photoshop - oljuk?!

Köszönjük szépen még egyszer Tibornak a tó fotókat!

És ezt is.....a mi egyik édes pofánk, Dió háttérben az Ő szívszerelmével, Almával!


2011. máj. 18.

Előtte - Utána

Nem,nem teljesen előtte de pont 5 nappal ezelőtt készültek ezek a fotók a hátsó placcról és a fürdőtóról. Épp töltik bele a frissen érkezett vizet, de azért még láthatjátok, hogy elég elkeserítő a helyzet....főleg ahhoz képest, hogy szombaton itt lesz egy csodálatos esküvő is.


Az érdekesség majd csak ezután jön, ugyanis eszméletlen tempóban haladnak az urak. Megmutatom Nektek a mai állapotot is. Mivel időnk már nincs, hogy megvárjuk míg kinő a fű ezért - meg amúgy is ezt terveztük a szépség és a látvány valamint a kezelhetőség miatt - gyeptéglával füvesítünk. De, hogy ez ilyen gyorsan megy? Én álmomban nem gondoltam volna és már kezdtem is izgulni, hogy úristen na ez nem lesz kész a hétvégére...És akkor mit mondok majd??
De láss csodát,kész lesz és gyönyörű lesz!!!



2011. máj. 17.

Andi és Tamás esküvője - Villa Fiore

LinkMiután már napok óta ígérgetem, hogy több fotót felteszek a Villában lezajlott első esküvőnkről, ahol Andi és Tamás örök hűséget fogadtak egymásnak ....hát lássatok csodát....elkészültem végre. Persze azért húzódott már ilyen sokáig mert nem csak úúúúgy fotókat szerettem volna közvetíteni, hanem slideshow-t készítettem Nektek egy aláfestő zenével, ami nem lehet más - mert Mi még nem unjuk - mint Paolo Conte. ( Elmondanám, hogy 3 napja szenvedek vele. A zene kiválasztással, a fotók egymásutániságával, az átkonvertálással és még a feltöltéssel is meggyűlt a bajom - úgyhogy telefonos segítséget kértem egy nagyon kedves barátomtól...Ezúton hála és köszönet Neki is)

Még egyszer nagyon sok boldogságot kívánunk Andinak és Tamásnak és köszönjük, hogy hozzájárultak eme kis bemutatóanyag elkészüléséhez.

Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek és kellemes "film" nézegetést!

http://www.youtube.com/watch?v=gNXiuuFt064

UI.: Ne feledjétek...irány az újságárus, vegyétek meg a JOY-t mert Alma és Dió is sztár lett.

2011. máj. 7.

Fürdőtó...folyt.köv.



Íme a fürdőtó...... , ami most a mai napon így néz ki. Hogy megnyugtassuk a kedélyeket ez most egy olyan állapot, hogy javarészt kész van. :-) Hétfőn töltik bele a vizet, elkezdik telepíteni a növényeket és párhuzamosan "izzítják" az elektromos részét is. A kertrendezést és gyeptégla lerakását is hétfőn elkezdik, valamint a hátsó pult utolsó fázisait éljük majd meg, mert jönnek a lambéria festők és a villanyszerelők akik pedig a toszkán hangulatú lámpákat teszik fel a megálmodott helyükre. Hamarosan kész lesz ígérem!!! :-)

DE JÓÓÓÓ LESZ!!!!
Sziasztok!

Ma van életünk - pontosabban a Villa életének - első esküvője. Kisebb létszámú de abszolút mázlistának tűnő pár, aki az elmúlt napok időjárási viszontagságai után kikaptak egy fantasztikus napsütéses napot. Ezért - és nagyon reménykedtem benne, hogy nem a télikertben kell megálmodnom a provence-i hangulatú szertartás helyszínt - a kertben sikerült felállítani egy nagyon bájosnak és hangulatosnak tűnő kaput. Most csak részletfotókat küldök de a fotós hölgytől majd kapok képeket és akkor jól megmutatom Nektek is ITT a blogon.






A mai napon távozó vendégeink is megcsodálták és lefotózták a helyszínt, úgyhogy ha közületek valakinek van szuper fotója, akkor azt szívesen venném ha elküldenétek!

Üdvözlettel, jó pihenést kívánva: Zsuzsi