2011. júl. 20.

Egy rusztikus esküvő a Villa Fiore-ban


Milyen az amikor két fiatal szerelmes összeköti egy életre az életét?
Mindezt megpecsételi egy határozott igen-nel és egy csillogó gyűrűvel?
Ehhez az egész ceremóniához pedig talál egy számára tetszetős helyszínt?

Igen,ilyenkor mondjuk azt, hogy tökéletes esküvő....

Írisz és Zoli 2011.július 09-én fogadtak egymásnak boldog és örökkévalóságig tartó szerelmet és hűséget, aminek Mi szem - és fültanúi lehettünk. Köszönjük szépen ezt az élményt és ezúton is még egyszer nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk.


Most megmutatom Nektek képekben az apró részleteket, a gyönyörű és boldog házaspárt, a szertartást követő történéseket valamint a helyszín adta lehetőségeket jó szemmel meglátó fotós fantasztikus fotóit!
Saját készítésű szalvétagyűrű, illeszkedve a levendula és a kővirág színeihez ami a fő vezér vonala volt az esküvőnek.Az asztalokon nem szimpla ültetőkártyák voltak hanem kavicsok csipkébe burkolva és úgy ráírva a vendégek nevei. Nem egy egybefüggő nagy asztal volt megterítve a násznépnek, hanem több kisebb asztal, amik nem estek messze egymástól. Úgy különböztettük meg az asztalokat,hogy egy -egy növény vagy fűszernövény után kapták a nevüket : Levendula, Kakukkfű, Menta, Borostyán és Kővirág. A különböző megnevezésű asztalokon azonos növények kaptak előkelő helyet a szalvétagyűrűkben. Ilyen volt például a borostyán...lásd fent.

Készülődés itt is ott is!

A statisztákat pedig Mi biztosítottuk :-)És akkor lássuk magát az eseményt.....nem annyira sorrendben bocsánat....de így sikerült! :-)És a titokra fény derül...
Nagyon szuper volt! Köszönjük szépen az élményt, köszönjük, hogy itt voltatok és megmutathattuk az olvasóknak a fotókat.

Sok puszi Nektek!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző


2011. júl. 2.

2011.05.21. Brigi és Gábor nagy napja


Kicsit megkésve de prezentálnám Nektek a május 21-ei esküvő fotóit. Az előkészületekről, a helyszínről és a szertartást követő fantasztikus pillanatokról kaphattok ízelítőt. Brigiék elmentek egy komolyabb körútra, hogy megfelelő helyszíneket találjanak a fotózáshoz de azért a Mi kis birtokunkon is adódtak lehetőségek a szuper fotózáshoz.

Lássuk:

Szerintem gyönyörűek lettek! Nagyon sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak és gratulálunk a picihez is! :-)