2011. márc. 2.

Olaszországban jártam

A minap kint voltunk Olaszország északi részén egy kisebb bevásárló körúton. Leginkább élelmiszerre kell itt gondolnotok,mert szeretjük az olasz ízeket,főzzük is ezeket és a nyersanyagot ha lehet egyenesen onnan hozzuk be. ( vagy - csak mint jó tanács - a Budapesten lévő Comexim Kft. a beszállítónk akinek ha jól vagyok informálva hamarosan webáruháza is lesz és nem csak cégeket fog ellátni hanem háziasszonyokat is )

Na mindegy, a lényeg,hogy ezt találtam...ez az egyik új szerzeményem ami szerelem volt első látásra,nyilván nem volt rá akkora szükség de megláttam és nem bírtam otthagyni.
Húsvéti kis tojások lapultak benne de azokat már eltávolítottam....Bármit beletehetek és az alja pluszban mint hőálló tálka szintén sokoldalú lehet.

Alma kutyust is nagyon izgatta a dolog,így a fényképezés alatt odadugta az orrát.:-)Persze tudom,készíthettem volna másik fotót de így olyan élethű...ja,és méretarányos. :-)


Hogy tetszik Nektek??

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon! Alma orrát eleinte, (míg végig nem olvastam a posztot) nem tudtam beazonosítani:) először egy darab töpörtyűnek néztem :):)
    Szerintem ennek ő is örülne!
    Ja, és a sárgaság jött rám az olasz kirándulásotok olvastán. Üdv! Csilla

    VálaszTörlés
  2. Kis édesek! Az edényke is, és naná, hogy Alma nózija is! Szerintem sokkal jobb a kép vele, mint nélküle lenne! :o)

    VálaszTörlés