2011. júl. 20.

Egy rusztikus esküvő a Villa Fiore-ban


Milyen az amikor két fiatal szerelmes összeköti egy életre az életét?
Mindezt megpecsételi egy határozott igen-nel és egy csillogó gyűrűvel?
Ehhez az egész ceremóniához pedig talál egy számára tetszetős helyszínt?

Igen,ilyenkor mondjuk azt, hogy tökéletes esküvő....

Írisz és Zoli 2011.július 09-én fogadtak egymásnak boldog és örökkévalóságig tartó szerelmet és hűséget, aminek Mi szem - és fültanúi lehettünk. Köszönjük szépen ezt az élményt és ezúton is még egyszer nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk.


Most megmutatom Nektek képekben az apró részleteket, a gyönyörű és boldog házaspárt, a szertartást követő történéseket valamint a helyszín adta lehetőségeket jó szemmel meglátó fotós fantasztikus fotóit!
Saját készítésű szalvétagyűrű, illeszkedve a levendula és a kővirág színeihez ami a fő vezér vonala volt az esküvőnek.Az asztalokon nem szimpla ültetőkártyák voltak hanem kavicsok csipkébe burkolva és úgy ráírva a vendégek nevei. Nem egy egybefüggő nagy asztal volt megterítve a násznépnek, hanem több kisebb asztal, amik nem estek messze egymástól. Úgy különböztettük meg az asztalokat,hogy egy -egy növény vagy fűszernövény után kapták a nevüket : Levendula, Kakukkfű, Menta, Borostyán és Kővirág. A különböző megnevezésű asztalokon azonos növények kaptak előkelő helyet a szalvétagyűrűkben. Ilyen volt például a borostyán...lásd fent.

Készülődés itt is ott is!

A statisztákat pedig Mi biztosítottuk :-)És akkor lássuk magát az eseményt.....nem annyira sorrendben bocsánat....de így sikerült! :-)És a titokra fény derül...
Nagyon szuper volt! Köszönjük szépen az élményt, köszönjük, hogy itt voltatok és megmutathattuk az olvasóknak a fotókat.

Sok puszi Nektek!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző


5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű!!! Gratulálunk a párnak és a szervezőknek is! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon-nagyon tetszik!!!
  Semmi luxus és mégis varázslatos a hatás:))
  Ügyesek vagytok..

  Írisz-Zoli sok boldogságot!!!

  VálaszTörlés
 3. :) én is, én is ilyet, ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!!!! Csodaszép lehetett. Meghitt és hangulatos és minden ízében tökéletes. Gratulálok a párnak és nektek is Zsuzsi!

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Micsoda képek! :)
  Szerintem minden lány ilyen romantikus esküvőről álmodozik! :)
  Gratulálok az ifjú párnak és persze a Villa Fiore romantikus lelkű tulajdonosainak, dolgozóinak...
  Sok boldogságot!!!

  VálaszTörlés