2010. dec. 18.

Karácsonyi hangulatban





















Most már tényleg csak párat kell aludni ahhoz,hogy december 24-e reggelre ébredjünk amikor is az egész napos készülődés,ajándékcsomagolás , főzés és díszítés után estére leülhetünk a családunkkal,szerelmünkkel,gyerekeinkkel vagy akár kutyáinkkal az ünnepi asztalhoz és indulhat a nagy zabálás. ( amit persze azonnal megbánunk mert januártól meg jöhet ismét a felszedett kilók kínkeserves leadása és az ezzel járó szenvedés,megvonás és küzdelem)
Na de a karácsony ...az karácsony! Az ünnep....az ünnep. Karácsonyi dalok szólalnak meg a lejátszókból,narancs és fahéj illat terjeng a nappaliban,melegséget árasztanak a gyertyák fényei és csengettyű éles, ámde halk hangjára leszünk figyelmesek amikor is megérkezik a Jézuska,vagy Mikulás,vagy a Szülők,vagy a Barátok!!! és ajándékokkal lesz teli a feldíszített karácsonyfa alja.

Nem is részletezem tovább ezt a szép,szeretetteljes és melegséget árasztó ünnepi hangulatot.....csak azt szerettem volna megosztani Veletek,hogy mi már elvesztettük a fonalat annak tekintetében,hogy ki is az igazi MIKULÁS??????
A képek láttán Ti mit gondolnátok??? Ők a mi meglepetéseink,akik mindennap meglepnek valami kis ajándékkal,legyen az január vagy december,legyen az hétfő vagy szombat,reggel vagy este....egy fadarab,egy rongy,egy takaró vagy egy labda....oly mindegy!
Ez ám az ajándék.......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése