2011. jan. 9.

Új év...

Háááát,ez az év is elkezdődött. Épp hogy csak feleszméltem a szilveszteri vacsorából már máris január 9-e van. Hihetetlen,hogy tényleg ilyen gyorsan megy az idő! Össze vagyok zavarodva,alig jegyeztem meg,hogy 2010-et kell írni a számlákra most meg már minek is jegyezném meg,hiszen itt a következő évszám.Az időjárás tavaszra emlékeztet viszont a patak áradása még a nagy hóolvadásra enged következtetni. Most akkor mi van?????

Mint a címben is megfogalmaztam : új év,új célok,új tervek és sorolhatnám,hogy még mennyi új dolog vár ránk ebben az évben. Akik kipihenték az ünnepek fáradalmait és újra intenzíven bedobták magukat a munka forgatagába azok lelkesedése hajthatatlan. Így, épp egy ilyen úriembertől megszületett az év első élménybeszámolója rólunk. www.koos.hu-n olvashattok egy cikket a Villa Fiore vendégszeretetéről.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Sokan kérdeztétek,hogy a múlt év végi ( október 25. - november 25. ) bezárásunk alatt mi történt?? Jogos a kérdés!
Nemsokára készítek egy kis bemutatót erről de még a hátsó fronton folynak a munkák úgyhogy nem fotózható jól a dolog. A lényeg, hogy azért ízelítőt kapjatok...:fürdőtó készül az épületegyüttes háta mögött a régi kukoricaföld egy szegletén. Szeretnénk a tó köré szuper kertészeti megoldásokkal és némi földmunkával zegzugos, romantikus és barátságos pihenőket kialakítani a - most még - sík terület helyén. A könyv elején látható levendulamező sem kivitelezhetetlen. :-) Épült egy bárpult az épületek háta mögé,hogy kellemesebben folyjon a kiszolgálás majd a tó körül. A Verde szoba hátsó falára került egy ablak, ahonnan már egyértelmű kilátás nyílik majd a tóra. Az Azzurro szobánál szélfogó téglafal és elő tető épült, hogy minél tovább lehessen a teraszon tartózkodni. Ilyeneket és ehhez hasonlókat csináltunk,persze ezzel párhuzamosan pedig a szobákban és mindenhol nagytakarítás történt.

Szeretnénk a malomkereket "vissza"állítani,ráadásul energia termelésre is használnánk, fúrattunk egy olyan mély kutat ahonnan már karsztvíz folyik ( aki már járt nálunk tudja,hogy akármennyire is ivóvíz folyik a csapból de az elég magas vastartalom miatt kicsit sárgás volt aminek termálvízre hasonlító szaga volt)és még sorolhatnám,hogy micsoda terveket tartogatunk későbbre.

Amúgy ez az év meghozta a vendégek kedvét az itt tartandó esküvőkhöz. Nagyon-nagyon örülök neki mert szerintem ezt csodálatosan fogjuk megoldani a gyönyörű hátsó kertben a tó partján és a Villa bármely részén érzem én a romantikát,úgyhogy miért is ne??? Állunk elébe és megpróbáljuk a legemlékezetesebbé tenni az Ő nagy napjukat!

Szóval tervezgetünk,célokat tűzünk ki és újult erővel vágunk neki az újdonságok kivitelezéséhez.

Majd fotózok és bemutatok.....

Szép napot kívánok Mindenkinek és ne feledjétek: www.koos.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése