2011. febr. 9.

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés



Áááááááá,hát elérkezett az idő, hogy ezzel a témakörrel is komolyabban foglalkozzunk Mi itt a Villa Fiore-ban. Nagyon úgy tűnik,hogy egyre több kedves,szimpatikus fiatal pár találja tökéletes helyszínnek a Villát az Ő nagy napjukra. Megfogtak rendesen mert tavaly erről még szó sem volt, de hogy őszinte legyek annyira de annyira örülök....Én sem vágynék romantikusabb,bujább helyszínre ( csak én már lekéstem róla :-) )
Szóval most ezzel foglalatoskodunk többek közt,hogy az utolsó asztalráncig mindent tökéletesen megszervezzünk és felejthetetlenné tegyük ezeket a meghitt és csodálatos pillanatokat! Ami persze ettől még nem a miénk,csak hálásak vagyunk,hogy részt vehetünk bennük.
Aki - velem együtt - már túl van rajta az tudja,hogy micsoda precíz és hosszadalmas szervezést igényel az esküvő lebonyolítása. A ruhaválasztás,a sminkes,a fodrász,a helyszín,az anyakönyvvezető,a zenei anyagok,a terítés, a díszítés, a menükártyák, az ültetőkártyák,ja a meghívók, az ételek, az italok, a szállás és az utaztatás leszervezése....stb. nyilván a határ a csillagos ég...kinek mi az elképzelése és az igénye!?
Nagy lelkesedéssel és még nagyobb szeretettel állunk a házasodni vágyók rendelkezésére, hogy minden tökéletes legyen és megkíméljük őket a kimerítő,fárasztó előmunkálatoktól. Azaz minden jellegű szervezésben szívesen segítsünk ha érdekel Titeket!

Miután a Villában nincsenek hatalmas termek ezért a hideg hónapokban csak kis létszámú családias esküvőket tudunk vállalni melynek polgári szertartásra vonatkozó részlete itt is a helyszínen - a télikertben - többek közt kivitelezhető.


A nyári hónapokban viszont nincs megállás,a hamarosan elkészülő fürdőtó partján a szabad ég alatt (rossz idő esetén sátor alatt ) a természet lágy ölén, a fáklyákkal , gyertyákkal és lámpásokkal övezett zöld terület áll rendelkezésünkre. Állófogadás vagy ültetéses ünnepi vacsora vagy grillezéssel egybekötött laza étkezések a szertartás után?......bármi szóba jöhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése