2011. febr. 1.

Nem olyan rég és nem olyan sokára

Nem tudom,hogy Ti hogy vagytok fele de látvány,hangulat,fa tüzelés előnyei ide vagy oda de én úgy fázom mint a kutya. Nem,nem bent a házban....hanem kint.Vagyis inkább kimenni sincs kedvem...Elegem van a hidegből,a komorságból, a szürkeségből, a sok ruhából, a fagyos reggelekből és a jeges éjszakákból,rövid nappalokból és hosszú téli hónapokból. Igen,tudom,hogy első napja van az utolsó téli hónapnak de még nem tudok örülni hiszen a kiszámíthatatlan időjárás tavaly is gúnyt űzött belőlünk és hagyta, hogy júniusban fűteni kelljen.Szomorú,nagyon nagyon szomorú!

Bánatomat elűzve képeket nézegetek,blogokat olvasgatok,vidám zenéket hallgatok,jó sokat eszem :-), finom borokat fogyasztok és ábrándozok a múlt, a jelen és a közeljövő kép kockáin.
( persze mindezt akkor amikor nem dolgozom...vagy néha közben is.... hihihihi)

Ilyen volt nem olyan rég......És ilyen lesz nemsokára....És ma például ezek a dalok nagyon feldobnak:http://www.youtube.com/watch?v=B-o-0eiIQe4

http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM


http://www.youtube.com/watch?v=V651TenDQBQ

Lehet,hogy öregszem???? Ezek nem a legfrissebb nóták!!!!???? Ajaj....:-)))

5 megjegyzés:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=JK3V5jPFLGs&feature=related

  VálaszTörlés
 2. Ugy látom ezt nem jól adta ki!sajnálom

  VálaszTörlés
 3. a jégcsapok is nagyon szépek, csak süssön a nap! A szürkeségből tényleg elég volt!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Márta!
  Köszönjük a csatolt zenéket...szuper jó. Az ízlésünk nagyon úgy néz ki, hogy több téren is egyezik....A konyha fotók pedig lenyűgözőek! Gratulálok!
  Szép estét kívánunk: Zsuzsi és Győző

  VálaszTörlés
 5. Iiiiiigen, a jégcsapok valóban gyönyörűek voltak...csak már elééééég! Legalábbis én most már így érzek ezzel a hideg idővel. Mától már hivatalosan nem vagyunk barátok a rosszidő-vel.Olyan szépen sütött ma a nap és kezd melegedni az idő....na ezt már szeretem!
  Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!
  Üdvözlettel: Zsuzsi

  VálaszTörlés