2011. ápr. 10.

Visszatérés

Háááát, elég régen jártam errefelé! Nagyjából a tűzeset óta nem sikerült írnom egyetlen bejegyzést sem magunkról, sem a Villáról és a Villa létről ( óoooh véletlenül se asszociáljatok kérlek ).

Ha hangos bejegyzéseket is lehetne létrehozni itt, akkor most így kiáltanék fel: Hurrá, tavaszodik!!!
Annyira hihetetlen a természet ..... Eddig mindig csak azon voltam kiakadva, hogy a természet azon erői melyek elpusztítanak dolgokat, életeket micsoda változást produkálnak egy egy szempillantás alatt de most úgy tűnik Nekem, hogy ugyanilyen lendületes gyorsasággal tud életre kelni is. Szó szerint 2 nap alatt zöldbe borult a birtok. Az orgonafáktól, a fűzfákig. A színesebbnél színesebb virágok kibújtak a földből ami után az almafa is úgy kinyílt, hogy szinte észre sem vettük.
Azaz, amilyen gyorsasággal a tűz elpusztít pont olyan gyorsan hozza meg "gyümölcsét" a friss meleg levegő és a napfény. Na, kedves olvasók azt hiszem ennek kell örülni és végleg lezárni a füstös, kormos, sötét, hosszú téli időszakot.

Szóval elindult a tavaszi zsongás. Mindenki nyakába vette a lehetőségeket, a vidéket még a szeles idő ellenére is, megkívánták a friss ropogós zöldségeket és könnyebb desszerteket, a lédús epret és az ízletes limonádét.( esténként meg persze a finom borocskákat ) Jönnek - mennek a kedvesebbnél kedvesebb vendégek akik érkezéskor általában nem tudják mire számíthatnak viszont távozáskor annál pontosabban tudják, hogy milyen élményekkel gazdagodtak és esetlegesen mi fog hiányozni az elkövetkezendő napokban. A csend, a pihenés, az együttlét, az odafigyelés, az egymásra figyelés, a kikapcsolódás, a harmónia és a nyugalom!

Köszönjük, hogy itt voltatok!

1 megjegyzés:

  1. Igen, ez a tavasz már nagyon hiányzott szerintem mindenkinek! : ) Anyukám mindig azt mondja nekem, hogy " Kislányom, Te napfénnyel működsz " , és ez nagyon igaz... : ))) Ha kint jó idő van, semmi nem tud már a házban tartani... Augusztusban megyünk Hozzátok, már nagyon várjuk!

    VálaszTörlés