2011. jan. 22.

Betegség és siker

Kicsit bűntudatom van,ne haragudjatok...ebben az évben még nem is írtam a blogra.

Aztán rájöttem,hogy írtam csak annyira hosszúnak tűnik ez a tél és ez a január,hogy úgy tűnt...mintha!
Biztosan sokakat ugyanúgy elkapott ez a fránya vírus mint engem.Képtelen vagyok most már a második hét felszakadozó köhögése miatt jókedvre derülni. Na jó azért vannak kivételes helyzetek!Például ma! Most is mint mindig,sok-sok kedves vendégünk van akikkel azért - feloldva antiszociális háttérbe húzódásomat - jókat beszélgetünk és nevetünk.Ennél még sokkal fantasztikusabb hír,hogy a tavaly év végén elkészült kis könyvünk elnyerte a vendégek, az olvasók tetszését és olyan szépen fogy, hogy öröm nézni!
Sokak már a kiéhezett kíváncsiságukat csillapítva azzal próbálnak megkörnyékezni,hogy legyen folytatás.....Na de kérem! Ez nem nagy üzem! :-)) Persze még ha szeretném,hogy az legyen akkor sem tudok csak úgy még egy könyvet írni. Ez sem volt könnyű jelezném, és ráadásul még ennek is csak ízlelgetem a sikerét.

Szóval ezúton is nagyon köszönjük a lelket simogató visszajelzéseket és hálás köszönet az eddig és az ezután vásárolt könyvecskékért.

Ennyit bírtam ma írni,nézzétek el nekem és ígérem ha jobban leszek és úgy fog pörögni az agyam ahogy azt szeretném ( vagy ahogy illene) akkor többet írok a Villa életéről, történéseiről.

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK és az alábbi fotóval kívánok JOBBULÁST AZOKNAK AKIK OLYAN szarul ÉRZIK MAGUKAT MINT ÉN!

2011. jan. 9.

Új év...

Háááát,ez az év is elkezdődött. Épp hogy csak feleszméltem a szilveszteri vacsorából már máris január 9-e van. Hihetetlen,hogy tényleg ilyen gyorsan megy az idő! Össze vagyok zavarodva,alig jegyeztem meg,hogy 2010-et kell írni a számlákra most meg már minek is jegyezném meg,hiszen itt a következő évszám.Az időjárás tavaszra emlékeztet viszont a patak áradása még a nagy hóolvadásra enged következtetni. Most akkor mi van?????

Mint a címben is megfogalmaztam : új év,új célok,új tervek és sorolhatnám,hogy még mennyi új dolog vár ránk ebben az évben. Akik kipihenték az ünnepek fáradalmait és újra intenzíven bedobták magukat a munka forgatagába azok lelkesedése hajthatatlan. Így, épp egy ilyen úriembertől megszületett az év első élménybeszámolója rólunk. www.koos.hu-n olvashattok egy cikket a Villa Fiore vendégszeretetéről.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Sokan kérdeztétek,hogy a múlt év végi ( október 25. - november 25. ) bezárásunk alatt mi történt?? Jogos a kérdés!
Nemsokára készítek egy kis bemutatót erről de még a hátsó fronton folynak a munkák úgyhogy nem fotózható jól a dolog. A lényeg, hogy azért ízelítőt kapjatok...:fürdőtó készül az épületegyüttes háta mögött a régi kukoricaföld egy szegletén. Szeretnénk a tó köré szuper kertészeti megoldásokkal és némi földmunkával zegzugos, romantikus és barátságos pihenőket kialakítani a - most még - sík terület helyén. A könyv elején látható levendulamező sem kivitelezhetetlen. :-) Épült egy bárpult az épületek háta mögé,hogy kellemesebben folyjon a kiszolgálás majd a tó körül. A Verde szoba hátsó falára került egy ablak, ahonnan már egyértelmű kilátás nyílik majd a tóra. Az Azzurro szobánál szélfogó téglafal és elő tető épült, hogy minél tovább lehessen a teraszon tartózkodni. Ilyeneket és ehhez hasonlókat csináltunk,persze ezzel párhuzamosan pedig a szobákban és mindenhol nagytakarítás történt.

Szeretnénk a malomkereket "vissza"állítani,ráadásul energia termelésre is használnánk, fúrattunk egy olyan mély kutat ahonnan már karsztvíz folyik ( aki már járt nálunk tudja,hogy akármennyire is ivóvíz folyik a csapból de az elég magas vastartalom miatt kicsit sárgás volt aminek termálvízre hasonlító szaga volt)és még sorolhatnám,hogy micsoda terveket tartogatunk későbbre.

Amúgy ez az év meghozta a vendégek kedvét az itt tartandó esküvőkhöz. Nagyon-nagyon örülök neki mert szerintem ezt csodálatosan fogjuk megoldani a gyönyörű hátsó kertben a tó partján és a Villa bármely részén érzem én a romantikát,úgyhogy miért is ne??? Állunk elébe és megpróbáljuk a legemlékezetesebbé tenni az Ő nagy napjukat!

Szóval tervezgetünk,célokat tűzünk ki és újult erővel vágunk neki az újdonságok kivitelezéséhez.

Majd fotózok és bemutatok.....

Szép napot kívánok Mindenkinek és ne feledjétek: www.koos.hu.