2010. aug. 31.

Hidegrekord kontra jókedv


Ugyan nagyon hihetetlen és idegesítő,de már inkább nem érdekel az időjárás. Azon tűnődtem,hogy az utóbbi időben mindig erre kiélezve írogattam mert annyira befolyásolja a hangulatomat a hideg - meleg idő váltakozása, de most erőt vettem magamon és nem hagyom ,hogy a jókedvem elillanjon a hideg hírek hallatán.Mert ugye ez nem az a szép ősz amiről előzőleg írtam....

Szóval olyan dolgot csináltunk ma ami ugyan még a jövő zenéje ....de nemsokára eljön az ideje a kivitelezésnek. Azaz tervezgettünk!

A weboldalunkon kedves olvasók már megjelenítettük,hogy 2010.október 25. - november 25-e között zárva tartunk felújítási munkák miatt.
Épp most is ezen törjük a fejünket,hogy még mit lehetne tenni azért,hogy a jövő évben még ennél is jobban , ennél is kényelmesebben érezzék magukat vendégeink és hát nem árulok el azzal nagy titkot, hogy Nekem folyamatosan a 'szépítésen' jár az eszem. Még szebb székeket, még sokkal mutatósabb kárpitokat, jó pár klaszz olvasgatnivaló könyvet, gyönyörű színes virágokkal megtűzdelt kertet, és rengeteg kiegészítőt látok magam előtt. És majd még jóóóól kitaláljuk, hogy esetleg még mi lenne szükséges a teljességért.Szauna? gőzfürdő?a kert hátsó részében gyerek játszótér? a másik végében nagy hempergős kanapék a pihenni vágyóknak? Vagy???
De azért nem áll meg az élet, úgyhogy aktuális ajánlatainkat, az építkezés menetét szinte biztos, hogy folyamatosan láttatni fogom a blogon és a facebook oldalunkon. Természetesen ez idő alatt is nagyon nagy szeretettel várjuk telefonon vagy email-en foglalási szándékukat, megrendeléseiket és kérdéseiket.
Ezen kívül a Stílusos Vidéki Szállodák nevet viselő csoportosulásunk is mindenféle ajánlatokkal fog előállni és amúgy ha épp ebben az időszakban - amikor mi zárva vagyunk - szeretnének pihenni akkor nagy szívvel ajánlom a szövetségi tagok bármelyikét.
De aki elsőként szeretné látni a változásokat, a folyamatot ahogy hónapról - hónapra , évről - évre szépülünk azok jelentkezzenek mert a decemberi hónapra még vannak szabad helyek,hogy együtt kapcsoljunk ki és gyűjtsünk erőt a nagy karácsonyi készülődésre.

Nagyon szép estét és kitartó jókedvet kívánok Mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Zsuzsi drága,

    ha lakber tipp kell szólj, habár Te is vagy olyan ügyi hogy, ne kelljen

    VálaszTörlés