2010. szept. 8.

A mi vizsláink...


Ma találtam rá a facebook kezdőlapon! Vizsla Alvópóz Verseny címmel megjelölt oldal ahol szebbnél szebb, viccesebbnél viccesebb, vizslásabbnál vizslásabb édes pofák fotói versenyeznek a legaranyosabb alvópóz címért???!!! Mert a vizsla tényleg nem egy akármilyen kutya....pontosabban nem is kutya csak egyszerűen vizsla.
Kaptam az alkalmon és egy épp ráérős pillanatomban elküldtem egy képet Almáról és Dióról ami amúgy kb.fél éve készült de azóta is sokszor megnézzük és jókat mosolygunk rajta, hogy mennyire cukik voltak már akkor is és, hogy milyen kár, hogy aztán ők is megnőnek,felnőnek és megkomolyodnak és már nem lehet őket ölbe kapni. Már nem hagyják, hogy egész nap nyúzzuk őket mert sajátos felnőtt viselkedésük ezt már nem engedi és kész.
Ők amúgy - aki még nem tudja - testvérek , csak Alma egy következő alomból született és hihetetlenül kedvelik egymást.Igazi mély testvéri szeretet alakult ki már az elején...ahogy a képen is látható, hogy a nagy testvér Dió micsoda önfeláldozással terelgette,nevelgette és viselte el az Almának minden egyes gyerekes lépését, dilis viselkedését.

Imádjuk Őket úgy ahogy vannak és nyilván mindenkinek a saját kutyája a legszebb de azt gondolom,hogy Ők valóban különlegesek!

Szép napot kívánunk mindenkinek: Zsuzsi,Győző,Alma és Dió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése