2011. febr. 5.

Így készül a hátsó front



Sokatoknak említettük már,hogy a telkünk háta mögött a kukoricásból megvettünk egy részt melynek célja az,hogy bővítsük a Villa szolgáltatásait. Egy fürdőtavat tervezünk oda mely abszolút vegyszermentes lesz és a tó hatással teljesen illeszkedni fog a természethez.
Ennek alapvető hozadéka,hogy kell egy bárpult mely a tó mellett pihenő vendégeket ellátja hűsítő limonádékkal,fagylalttal,finom krémes cappuccino-val és egyéb nyalánkságokkal.

Erről láthattok most egy két fotót,hogy milyen lesz a hátsó front ....ezek voltak az első lépések!


És milyen szép lesz majd ha elkészül????!!!!

Nagyon szép hetet kívánunk Mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző

2 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok ..nehogy nagyon" csinált "legyen!A vaslépcső mellé ültessetek Trombitafolyondárt..annak nagyon szép levélzete van,...vagy vadszőlőt...vagy Klemátiszt..A A tó partjára szerezzeteknagy köveket..lapos,nagy köveket..éskupacoljátok fel a földet..és ültessetek HAJNALKÁT(igénytelen kékvirágok...)mintha egy hegy tövében lenne..és hagyjátok hogy valami magasabb növény visszatükrözödjön a vizbe....

    VálaszTörlés
  2. Igen, a kertre nagy hangsúlyt szeretnék fektetni.Nem szeretném semmiképpen sem ha "művi" lenne a dolog! Köszönjük a jó ötleteket. Azt hiszem amúgy kertészt fogok hívni mindenképp mert az 1 hektárt beültetni nem kis feladat!Zeg-zugosra szeretném nem is "egyterű"-re.

    Nagyon szép estét kívánok!

    VálaszTörlés