2010. dec. 27.

2010-es év összegzése

Kedves olvasóink,barátaink,vendégeink,rajongóink!

Csakhogy összegezzük egy picit ezt az évet mielőtt lezárnánk. Hogy mi is történt velünk a
Villa Fiore nyitva tartásának első teljes évében?
Fiatalnak mondható a Villa élete és a Mi tapasztalataink is még csak megalapozódni látszanak de azért "történelmünk" már van.

Lássuk csak,mi az amit magunkénak tudhatunk ebben az évben?!

Elsősorban sok-sok nagyon szimpatikus vendéget,akikből többen már törzsvendéggé avanzsálódtak.
Aztán újságmegjelenéseket....3 azaz három nagyon kedves cikk jelent meg a Villáról: a Blikk Nők Otthon és Kert magazin-ban,az Otthon magazin-ban és a Veranda újság-ban.
Aztán nem utolsó sorban írt Rólunk Krisztina a Hungarian Provence lakber blogger és Noémi kétszer is a Kedvenc Otthon című blogjában. Rengeteg szívet melengető részletes élménybeszámoló íródott a vendégkönyvünkbe...és volt egy titkos tesztelés a Dining Guide újságíróitól. Ez a cikk is olyan amit újra és újra elolvasva, mindig rádöbbenünk, hogy de jó...igen megcsináltuk és érdemes áldozatokat hozni a siker érdekében.
Megjelentünk a pécsi Filharmonikus zenekar szponzoraként a kiadványukban és írt Rólunk a magyar-vidék fiatal riportere is akikkel már közös nyereményjátékot is szerveztünk.


Ebben az évben szövetséget hoztunk létre Stílusos Vidéki Szállodák címen , melynek kapcsán sok hozzánk hasonló kitartó és agilis emberrel ismerkedtünk meg. A szövetséget illetően is többen írtak a 6 tagról együtt vagy akár külön-külön is. Karácsonyra elkészült egy zsebben hordható Memory kártya ahol mindannyian megmutathatjuk egy játék keretében panzióink kedves szegleteit.

Írom a "villafiore napló" blogot melynek már legalább 20 olvasója van. Először nem gondoltam volna, hogy Nekem ez menni fog de - ha nem is elég sűrűn - időközönként megírom mi történik itt Lesencetomajon.

Nem utolsó sorban pedig amit Mi tettünk azért, hogy emlékezetessé váljon ez az év, megírtuk a mi kis könyvecskénket Villa Fiore - avagy toszkán életérzés a Balaton - felvidéken címmel. Nagyon büszkék vagyunk rá és hál'istennek úgy tűnik elnyerte a vendégeink tetszését is ami természetesen még nagyobb örömet okoz nekünk.

Aztán mééééég.......gyönyörű ékszereket árultunk,karácsonyi vásárunkon sokan vásárolhattak szebbnél szebb dolgokat,sokat beszélgettünk,rengeteget nevettünk,megismertünk helybeli borászokat,főztünk sokat,ettünk jókat,ittunk eleget,takarítottunk,rendezkedtünk,mostunk,vasaltunk,vásároltunk,még takarítottunk,építkeztünk,javítottunk,újítottunk,füvet nyírtunk,medencét takarítottunk,melegünk volt,fürödtünk,a kutyák a patakban fürödtek,szórólapot terveztünk,facebookon megjelentünk,ismerősöket gyűjtöttünk,kutyákat neveltünk,halott őzet találtunk,patak partján sétáltunk,fáztunk,tévét néztünk,forralt bort ittunk,gesztenyét sütöttünk,fát vágtunk,befűtöttünk,már megint takarítottunk,masszőrt találtunk,kis őzikéket láttunk az ablakból, néha gyógytornáztunk,borvacsorán voltunk,majmokat simogattunk,vadnyuszinak gazdát találtunk,társas játékoztunk,zárva voltunk,kinyitottunk,korán keltünk,későn feküdtünk,jól éreztük magunkat,még jobban éreztük magunkat,jókat beszélgettünk,kezet fogtunk,megöleltük egymást,gyerekekkel rajzoltunk,játszottunk,kutyákat beöltöztettük mikulásnak és rengeteg jó embert ismertünk meg.
Ha valamit kihagytam volna akkor nézzétek el nekem....de azt gondolom, hogy szó szót követhet: NAGYON JÓ KIS ÉV VOLT EZ.

Mindenkinek kívánunk sikerekben,gazdagságban,egészségben nagyon-nagyon boldog új évet.

Üdvözlettel és köszönettel: Zsuzsi és Győző ( Alma és Dió)


3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Mindig kíváncsian várom mit is írtok majd a naplóba és mikor meglátom a bejegyzést izgatottan olvasom végig.
    Szuper az év végi összefoglaló és mivel Ti is tudjátok kicsit dilis család vagyunk beleéléssel adom vissza Levinek az olvasottakat és a következő kérdése "Mikor megyünk?"!
    Nem tudom ,de szakítunk időt 2011-ben Rátok.

    Egészségben,sikerekben ,gazdag évet kívánunk Nektek.

    Noki,Andi,Levi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok "dilis"család!

    Nagyon örülök,hogy olvassátok a kis naplónkat és valóban nagyon örülnék ha egyszer csak ideérnétek...mert tudom már régóta készülődtök!:-)
    Nagyon nagy szeretettel várunk Titeket és boldogságos új évet kívánunk.Majd kíváncsi vagyok,hogy a könyv hogy fog tetszeni???!!

    Sok puszi: Zsuzsi és Győző

    VálaszTörlés
  3. Kedves Zsuzsi és Győző!

    Örülünk, hogy a 2010. évben mi is megismertünk titeket. Az összefoglaló olvasása közben a pár napos pihenésünk pillanatait idéztük fel. Fél év távlatából is szép emlék, és 2011-ben is visszatérünk. Boldog új évet kívánunk mi is Nektek!
    ..és köszönjük a forralt bor receptet! Finom!
    Évi, Szilveszer

    VálaszTörlés