2011. jún. 16.

Elindul az "ezerfordulós" játék....

Ahogy azt már a facebook-on is közzétettem, igen kedves olvasók, rajongók, nyomon követők elértük az 1000 rajongót. Számomra is elég hihetetlennek tűnik, sőt azt hiszem sosem számítottam ekkora rajongótáborra. Ezért is indítunk el hálából csak Nektek egy kis kérdezz - felelek játékot, melynek során természetesen egy 3 nap 2 éjszakás kalanddal fogjuk jutalmazni azt a kitartó és figyelmes olvasónkat aki mind a 10 kérdésre jól válaszol.
Azaz a játék menete annyi, hogy 10 napon keresztül a facebook-on feltett kérdéseinkre szimplán "hozzászólva" válaszoltok ( nem kell plusz like-olni, és megosztani sem kell hiszen akkor kevesebb esélyetek marad a nyeremény megszerzésére és a meglévő 1000 rajongónkat szeretnénk lázba hozni....)és azok között akik mind a 10 kérdésre helyes választ adnak naaaaa....azok között fogjuk kisorsolni a nyereményt. Ami ugye nem más, mint amit az előbb említettem: 3 nap 2 éjszakás romantikus kaland a Villa valamelyik színről elnevezett hangulatos szobájában. Annyit hibázik egy picit a dolog, hogy bármennyire is véget ér a játék és meglesz a nyertes 10-11 nap múlva, a nyeremény csak szeptembertől lesz felhasználható hiszen nagyon úgy néz ki, hogy augusztus végéig már nagyon nagyon telt ház van.

Szóval 10...9...8...7...6...5...4...3....2...1 ( Jelzem, hogy egyre nehezebb kérdések lesznek! Azért nem adjuk majd könnyen a Villa kalandot! )

FIGYELEM!!!!!

Köszönjük előre is a játékos kedvű rajongóknak a közreműködést....HAJRÁ MINDENKI!!!!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Győző

2 megjegyzés:

  1. Úgyis vissza akartunk menni télen...:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a szeptember is nagyon tökéletes időpont!!
    Sok sikert mindenkinek!

    Ambrus Ágnes

    VálaszTörlés