2011. jún. 27.

Hurrá, sorsoltunk!

Kedves Játékosok!

Ezúttal valóban elérkezett az idő a nyereményünk kisorsolására, ami ugye nem más mint egy 3 nap 2 éjszakás Villa kaland 2 fő részére. Ezt a nyereményt ajándékutalvány formájában kipostázzuk amit a nyertes majd szeptembertől használhat fel. ( ez a kikötés tényleg csak azért van mert már teljesen beteltünk júliusra és augusztusra is )
Külön köszönet mindazoknak akik nem csak tippeltek hanem pontos és kitartó utánajárással "szerezték be" az információt a megfelelő válaszokhoz, de ez igazából nem is számít ......mert mindannyitoknak nagyon nagyon köszönjük, hogy 10 napig itt voltatok Velünk és helyt álltatok ebben a nagy játékban. :-)

A tegnapi helyes válasz a gesztenyés - csokoládés trüffeltorta volt ugye....úgyhogy eszerint a végig sikeresen válaszoló és végjátékban bent maradók névsora az alábbi:

Agocs Ilona
Barczáné Vas Petra
Bartus Nóra
Bata Bernadett
Bálint Andrea
Bányai Károly
Bordás Vértes Zsuzsa
Hasszánné Szondi Ágnes
Hevényi Danics Nikoletta
Horváth Andrea
Horváth Etelka
Hunyadi Szabina
Istvánné Horváth Anna
Kabai Gyöngyi
Korona Zsuzsa
Kuti Mónika
Makai Gabriella
Mátrai Mónika
Nagy Diana
Nagyné Bardóczki Bernadett
Petres Noémi
Péry Eleonóra
Primon Annamária
Rosta Anna
Tóth Viktória
Varga Anett
Várnainé Balogh Beáta
Verébné Godó Ildikó
Veszeli Géza
Zajaczné Katalin

Fotósorozatban tudom megmutatni Nektek a sorsolást magát....

1., Cetlikre írtuk a játékosok nevét:
2., Jól összekevertük az összegyűrt galacsinokat:3., Majd kihúztunk egy darab cetlit amit a nyertes neve található:


Nagyon utálni fogtok és lehet, hogy egyesek előtt elveszítem a hitelességemet de képtelen vagyok időt szakítani a fotók feltöltésére....már így is csúsztam majdnem 1 órát a bejegyzéssel. Ne haragudjatok Rám nagyon de irdatlan mennyiségű dolgom van jelen pillanatban, tényleg folyamatosan úszom és nem bírom utolérni magam. Higgyétek el, kérlek, hogy a sorsolás a legnagyobb biztonságban zajlott a Győző és Én köztem és a lényeg, hogy a NYERTES MEGVAN!!!!!!!

A nyertes neve nem más mint: Tóth Viktória, akinek ezúton is nagyon gratulálunk és várjuk a jelentkezését a lavillafiore@gmail.com email címen vagy a +36 30/644 4747-es telefonszámon a részletek és a postacím egyeztetése miatt.

Sajnálom, hogy nem nyerhet mindenki mert annyira ügyesek voltatok, hogy csak naaaaaaaaaaaaaa..............viszont megígérhetem, hogy lesz még ilyen játék!
Ja! Hogy mikor??? Hát azt még én sem tudom...:-)

Köszönjük még egyszer és holnap jövök még az elmaradt képekkel!

Nagyon szép estét kívánok!

Üdvözlettel: Zsuzsi - aki állandóan úszik és a Villa Fiore-ból jelentkezett be -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése