2010. jún. 15.

Miért írunk blogot?

Rengeteget gondolkodtunk rajta,hogy beálljunk-e a sorba, vessük-e blogra a gondolatainkat mert lássuk be ma már mindenki ezt csinálja! Nem is értem,hogy hogy van mindenkinek erre elhivatottsága,ereje,mondanivalója,ideje és legfőképpen sütnivalója ehhez a világhálós könyvíráshoz??!!

Mindegy,mi is teszünk egy próbát. Hátha kedves vendégeinknek akik már megajándékoztak minket ittlétükkel vagy foglalási szándékukkal vagy még nem tudnak róla ugyan de a közeljövőben vendégünkké avanzsálódnak tetszeni fog ez a kis naplóírás!

Azon töprengek,hogy írjak bevezetőképp egy kis élettörténetet vagy inkább az "ősrégi" Gubatsi malomról meséljek Nektek! Egy korty finom rozé után megszületett a döntés: MINDKETTŐVEL előállok!

-------------------------------------------------------------------------------------
Curiculum vitae...

Budapesten élünk,dolgozunk és minden reggel itt ébredünk kis belvárosi lakásunkban.Irány a munka,a hajtás...hál'Istennek van mit csinálni. Kis vállalkozásaink amik szoros összefüggésben vannak az olasz kultúrával,olasz partnerekkel és ebből adódóan rendszeres olaszországi utazásokkal teljes bedobással és nagy szeretettel,lelkesedéssel üzemeltetjük,vezetjük és mindent elvállalunk amit csak lehet....erőnkön felül.És itt jön egy hatalmas gondolat ami az én kis fejemből pattant ki,hogy azonnal utazzunk el valahova, ez nem mehet így tovább. Nem kell messzire menni csak oda ahol nincsenek emberek,nincsenek zajok se térerő. Akkor még nem tudtuk,hogy ez az utazás lesz a "vesztünk"( a szó legszebb értelmében ).Akkor találtam meg a Gubacsi malmot a Balaton - felvidéken amit klasszikus kulcsosházként adtak ki a tulajdonosok."Jó lesz" - mondtam a szintén fáradtságából, kimerültségéből fel nem eszmélő férjemnek. Ebben maradtunk és elaludtunk.

Irány a Balaton! Összepakoltunk és nekiindultunk. Na azért azt is látni kellett volna,hogy a hülye vendéglátós formánkkal mit voltunk képesek összepakolni! Legfontosabb és elmaradhatatlan kelléke e 2 napos tervezett elszigeteltségünknek egy kávéfőző gép ami biztosítja a mindennapi betevő rövid és erős espresso kávénkat.
Megérkeztünk,hát mit ne mondjak a látvány lenyűgöző volt.Sehol senki csak egy cetli fogadott minket amin ez állt. " A kulcs a fali virágtartóban van. Kívánjuk,hogy érezzétek jól magatokat." Nem lehetett szavakba önteni azt az érzést ami átitatta a pillanatot mikor körbejártuk a birtokot. Megérkeztünk, jó helyen vagyunk! Szó szerint...

1 megjegyzés:

  1. Beleszerettem a Villaba, remèlem egy otthonlèt alkalmàval sikerul 1-2 napot eltolteni nàlatok!
    Udv: Andrea Olaszo.-bòl

    VálaszTörlés