2010. jún. 23.

Villa Fiore,
Nomád Hotel
,
Rosinante Fogadó,
Club Szarvaskút,
Káli Art Inn,
Vendégház a Zöld Kapuhoz


Biztosan mindenki tudja már és valószínűleg megtalálta az összefüggést e 6 gyönyörű,vidéki,hasonló stílusú mini szálloda között.Igen, a mi kis szövetségünk mely a Stílusos Vidéki Szállodák nevet kapta egy olyan igazi lendületes , lelkiismeretes, vidám, baráti és mégis üzleti csoportosulás. Így , hogy több jó ember rengeteg jó ötlettel gazdagítja egymást és vállalkozásait (külön-külön is de egyben pláne)így egy fantasztikus dolog sült ki ebből.

Közös a cél és közösen és kölcsönösen tudunk küzdeni azért ami fontos ebben a szakmában. Nem,nem csak az elismerésre bazírozunk hanem a teljességre, a megelégedésre, a jó érzésre mert engedjétek meg, hogy ezzel a közhellyel fémjelezzem a kis szövetségünket - Ha a vendégnek jó akkor attól mi is boldogok vagyunk.... - és ha mi boldogok vagyunk akkor a közösség is fejlődőképes. Furcsa,hogy a mai világban még létezik ilyen, hogy mindenféle előítélet és elvárás nélkül tudjuk egymást ösztönözni, támogatni és együtt dolgozni...egyáltalán nem jellemző egyikőnkre sem a kapzsiság. Hihetetlen de igaz...képzeljétek el,hogy mindezt úgy hogy még nem is találkoztunk igazán. Mindenki annyira elfoglalt, hogy még nem sikerült egy közös találkozót összehozni ahol egy kötetlen beszélgetés közt megismerhetnénk egymást és szövögethetnénk a szuper terveinket. Hál'Istennek a mai világban már másképp is megy a kommunikáció és csak úgy szárnyalnak a gondolatok a világhálón. Komolyan mondom , hogy ennek ellenére úgy érzem mintha mindenkit már régóta ismernék.Tényleg furcsa,hogy annyira egyező a véleményünk, annyira egy utat követünk,hogy nemhiába ...MEGTALÁLTUK EGYMÁST!


Kedves blog olvasók ha kíváncsian követitek a villa naplóját akkor kérlek Benneteket olvassátok a szövetségünk blogját is mert rengeteg információ olvasható ott erről a különleges nem mindennapi szövetkezésről. www.stilusosszallodak.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése